Дом за Вас и Вашето семејство

Тотал Инженеринг Струмица во рамки на своите инвестиции во станбен простор, а заради постигнување на примамлива и достапна цена на станбена површина за секој домаќин, направи исклучок со инвестиција во ексклузивни апартмани кои се наоѓаат во станбен објект во изградба на улицата Климент Охридски број 50, во непосредна близина на новата католичка црква на транзитниот пат.
Апартманите се со површина од 115м2 и 120 м2.
Стан 01, кат ПР, со површина од 115 м2, со сопствен двор од 70 м2.
Стан 02, кат 01, со површина од 120 м2.
Стан 03, кат ПК, со површина од 120 м2.
Станбениот објект е во изградба, Изведувач на градежните работи и градежно занатските работи е АДГ Пелагонија Струмица, Градбата е со најсовремени градежни материјали, со пасош за енергетска ефикасност, (термо и звучна изолација).

Принцип на продажба: Степен на вселивост.
Рок за завршување, март/април 2015 година.

Апартманите се продаваат по цена од 460 еур/м2.

За 100% уплата следува попуст од 10%
За 50% уплата следува попуст од 5%, остатокот на 12 месеци без камата.
Можно е купување и со учество од 30% а остатокот на повеќе рати без камата.
Ние не продаваме м2, ние нудиме дом за Вас и Вашето семејство по екстра поволни услови.

10923311_843690842341496_1482116969682430990_n 10931483_843690835674830_7068916295880314937_n 10917884_843690839008163_2432373291808685432_n