Станбено деловен комплекс – Карпош

Почитувани, Ви го претставуваме станбено деловниот деловниот комплекс „КАРПОШ“ – Струмица. Се наоѓа во непосредна близина до строгиот центар на градот. Поконкретно во  близина на OOУ Сандо Масев, плоштадот Гоце Делчев во Струмица.

НАЧИН НА КУПУВАЊЕ

  • Цената за први, втори и трети кат изнесува 690 € по м²
  • На четврти кат становите се продаваат за 650 € по м²
  • Петти кат е 620 € по м²
  • Шести кат цената по м2 изнесува 590 €.
  • За плаќање во готово има попуст од 10% од вкупната вредност на станот
  • За плаќање на рати до 48 месеци без камата.
Станбено деловен комплекс КАРПОШ

Станбено деловен комплекс КАРПОШ

Станбено деловен комплекс КАРПОШ

Станбено деловен комплекс КАРПОШ

Станбено деловен комплекс КАРПОШ

Станбено деловен комплекс КАРПОШ