Дом за Вас и Вашето семејство

10923311_843690842341496_1482116969682430990_n
Тотал Инженеринг Струмица во рамки на своите инвестиции во станбен простор, а заради постигнување на примамлива и достапна цена на станбена површина за секој домаќин, направи исклучок со инвестиција во ексклузивни апартмани кои се наоѓаат во станбен објект во изградба на улицата Климент Охридски број 50, во непосредна близина на новата католичка црква на транзитниот пат. Апартманите се со површина од 115м2 и 120 м2. Стан 01, кат ПР, со површина од 115 м2, со сопствен двор од 70 м2. Стан 02, кат 01, со површина од 120 м2. Стан 03, кат ПК, со површина од 120 м2. Станбениот објект е во изгра...
Повеќе

Станбено деловен комплекс – Карпош

Станбено деловен комплекс КАРПОШ
Почитувани, Ви го претставуваме станбено деловниот деловниот комплекс „КАРПОШ“ – Струмица. Се наоѓа во непосредна близина до строгиот центар на градот. Поконкретно во  близина на OOУ Сандо Масев, плоштадот Гоце Делчев во Струмица. НАЧИН НА КУПУВАЊЕ Цената за први, втори и трети кат изнесува 690 € по м² На четврти кат становите се продаваат за 650 € по м² Петти кат е 620 € по м² Шести кат цената по м2 изнесува 590 €. За плаќање во готово има попуст од 10% од вкупната вредност на станот За плаќање на рати до 48 месеци без камата.
Повеќе