Карпош

Станбено деловен комплекс КАРПОШ
Почитувани, Ви го претставуваме станбено деловниот деловниот комплекс „КАРПОШ“ - Струмица. Се наоѓа во непосредна близина до строгиот центар на градот. Поконкретно во  близина на OOУ Сандо Масев, плоштадот Гоце Делчев во Струмица. НАЧИН НА КУПУВАЊЕ Цената за први, втори и трети кат изнесува 690 € по м² На четврти кат становите се продаваат за 650 € по м² Петти кат е 620 € по м² Шести кат цената по м2 изнесува 590 €. За плаќање во готово има попуст од 10% од вкупната вредност на станот За плаќање на рати до 48 месеци без камата.  
Повеќе

Парк

Станбено деловен комплекс ПАРК
Становите се проектирани како современи функционални единици со висок станбен комфор и максимална искористеност на просторот. Станбено деловените комплекси содржат : Квалитетна, сигурна, асеизмичка, армирано-бетонска конструкција, Темелна плоча со дебелина од 95см, Термо-акустична изолација, Термичка фасада, Демит фасада со 8см графитен стиропор и блок тула од 20 см заштитен слој на фасадата, водонпропусен пластичен малтер- абрипт, Преградни ѕидови: помеѓу станови и стан/ходник се изведени како сендвич ѕид(2х 12 см тула и изолација 3см тврдопресован тервол), Преградни ѕидови во с...
Повеќе